De gemiddelde prijs per vierkante meter in Cleijn Duin is € 0/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Cleijn Duin
3.7%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Cleijn Duin is
26%
De woningwaardes in Cleijn Duin zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Cleijn Duin.

Als je woningbezitter wordt in Cleijn Duin zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Cleijn Duin het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Katwijk. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,762 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Cleijn Duin achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Cleijn Duin in Katwijk?

Een huis kopen in Cleijn Duin is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Cleijn Duin in Katwijk.

In de buurt Cleijn Duin in Katwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,604 bewoners per vierkante kilometer en 550 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Cleijn Duin zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 215 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Katwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.