De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Noord is € 4,572/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in De Noord
6.0%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in De Noord is
27%
De huizenprijzen in De Noord zijn het afgelopen jaar gestegen met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in De Noord.

Als bezitter van een huis in De Noord zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,572 per vierkante meter. Hiermee doet De Noord het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Katwijk. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,762 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Noord in Katwijk?

Een huis kopen in De Noord is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Noord in Katwijk.

In de wijk De Noord in Katwijk is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 11,241 bewoners per vierkante kilometer en 1,440 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in De Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 575 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Katwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.