De gemiddelde vierkantemeterprijs in Koestal is € 4,364/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Koestal
1.6%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Koestal is
27%
De woningprijzen in Koestal zijn het afgelopen jaar toegenomen met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Koestal.

Als je investeert in een huis in Koestal zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,364 per vierkante meter. Hiermee doet Koestal het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Katwijk. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,762 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Koestal achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Koestal in Katwijk?

Een huis kopen in Koestal is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Koestal in Katwijk.

In de wijk Koestal in Katwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,763 mensen per vierkante kilometer en 605 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Koestal zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 265 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 22% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Katwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.