De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zanderij is € 4,595/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Zanderij
6.3%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Zanderij is
24%
De woningprijzen in Zanderij zijn het afgelopen jaar toegenomen met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Zanderij.

Als bezitter van een huis in Zanderij zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,595 per vierkante meter. Hiermee doet Zanderij het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Katwijk. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,762 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zanderij achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zanderij in Katwijk?

Een huis kopen in Zanderij is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zanderij in Katwijk.

In de wijk Zanderij in Katwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,551 bewoners per vierkante kilometer en 1,035 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Zanderij zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 620 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 22% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 7% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Katwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.