De lokale woningmarkt in Dorp.

Als woningbezitter in Dorp zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde zakte het afgelopen jaar met -3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,633 per vierkante meter. Hiermee doet Dorp het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Katwijk. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,750 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Dorp achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Dorp in Katwijk?

Een huis kopen in Dorp is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Dorp in Katwijk.

In de buurt Dorp in Katwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,935 mensen per vierkante kilometer en 1,135 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Dorp zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 445 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Katwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.