De gemiddelde vierkantemeterprijs in Midden is € 4,588/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Midden
2.9%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Midden is
25%
De woningwaardes in Midden zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Midden.

Als je een huis koopt in Midden zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,588 per vierkante meter. Hiermee doet Midden het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Katwijk. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,762 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Midden voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Midden in Katwijk?

Een huis kopen in Midden is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Midden in Katwijk.

In de wijk Midden in Katwijk is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 12,418 inwoners per vierkante kilometer en 1,355 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Midden zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 565 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Katwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.