De gemiddelde vierkantemeterprijs in Rijnsoever-West is € 4,502/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Rijnsoever-West
-1.2%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Rijnsoever-West is
24%
De huizenprijzen in Rijnsoever-West zijn het afgelopen jaar gestegen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Rijnsoever-West.

Als bezitter van een huis in Rijnsoever-West zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,502 per vierkante meter. Hiermee doet Rijnsoever-West het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Katwijk. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,762 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Rijnsoever-West achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Rijnsoever-West in Katwijk?

Een huis kopen in Rijnsoever-West is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rijnsoever-West in Katwijk.

In de wijk Rijnsoever-West in Katwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,812 bewoners per vierkante kilometer en 755 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Rijnsoever-West zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 300 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Katwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.