De gemiddelde prijs per vierkante meter in Rolduckerveld is € 2,627/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Rolduckerveld
4.9%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Rolduckerveld is
24%
De prijzen van woningen in Rolduckerveld zijn het afgelopen jaar gegroeid met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Rolduckerveld.

Als woningbezitter in Rolduckerveld zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,627 per vierkante meter. Hiermee doet Rolduckerveld het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Kerkrade. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 2,151 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Rolduckerveld voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Rolduckerveld in Kerkrade?

Een huis kopen in Rolduckerveld is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rolduckerveld in Kerkrade.

In de buurt Rolduckerveld in Kerkrade is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,080 mensen per vierkante kilometer en 1,340 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Rolduckerveld zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 385 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 24% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Kerkrade on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.