De lokale huizenmarkt in Verspr. huizen Haastrecht Zuid.

Als je woningbezitter wordt in Verspr. huizen Haastrecht Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspr. huizen Haastrecht Zuid het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Krimpenerwaard. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,667 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspr. huizen Haastrecht Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Verspr. huizen Haastrecht Zuid in Haastrecht?

Een huis kopen in Verspr. huizen Haastrecht Zuid is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspr. huizen Haastrecht Zuid in Haastrecht.

In de buurt Verspr. huizen Haastrecht Zuid in Haastrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9 bewoners per vierkante kilometer en 30 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Verspr. huizen Haastrecht Zuid zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 15 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 25 tot 45 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Haastrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.