De gemiddelde prijs per vierkante meter in Schoonhoven-Noord is € 3,522/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Schoonhoven-Noord
2.1%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Schoonhoven-Noord is
26%
De woningprijzen in Schoonhoven-Noord zijn het afgelopen jaar toegenomen met
16.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Schoonhoven-Noord.

Als woningbezitter in Schoonhoven-Noord zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 16.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,522 per vierkante meter. Hiermee doet Schoonhoven-Noord het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Krimpenerwaard. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,682 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Schoonhoven-Noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Schoonhoven-Noord in Schoonhoven?

Een huis kopen in Schoonhoven-Noord is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Schoonhoven-Noord in Schoonhoven.

In de buurt Schoonhoven-Noord in Schoonhoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,753 mensen per vierkante kilometer en 1,035 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Schoonhoven-Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 330 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schoonhoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.