De lokale huizenprijzen in Kakert.

Als je een huis koopt in Kakert zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,429 per vierkante meter. Hiermee doet Kakert het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Landgraaf. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 2,340 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kakert achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Kakert in Landgraaf?

Een huis kopen in Kakert is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kakert in Landgraaf.

In de wijk Kakert in Landgraaf is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,257 inwoners per vierkante kilometer en 775 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Kakert zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 260 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Landgraaf on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.