De lokale huizenmarkt in Annie M.G. Schmidtpark Midden.

Als je woningbezitter wordt in Annie M.G. Schmidtpark Midden zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Annie M.G. Schmidtpark Midden het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Lansingerland. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,287 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Annie M.G. Schmidtpark Midden achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Annie M.G. Schmidtpark Midden in Bergschenhoek?

Een huis kopen in Annie M.G. Schmidtpark Midden is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Annie M.G. Schmidtpark Midden in Bergschenhoek.

In de buurt Annie M.G. Schmidtpark Midden in Bergschenhoek is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 56 bewoners per vierkante kilometer en 5 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Annie M.G. Schmidtpark Midden zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 0% tussen de 25 tot 45 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bergschenhoek on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.