De gemiddelde prijs per vierkante meter in Berkel Dorp is € 3,964/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Berkel Dorp
0.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Berkel Dorp is
36%
De prijzen van woningen in Berkel Dorp zijn het afgelopen jaar gegroeid met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Berkel Dorp.

Als woningbezitter in Berkel Dorp zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,964 per vierkante meter. Hiermee doet Berkel Dorp het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Lansingerland. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,295 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Berkel Dorp achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Berkel Dorp in Berkel en Rodenrijs?

Een huis kopen in Berkel Dorp is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Berkel Dorp in Berkel en Rodenrijs.

In de buurt Berkel Dorp in Berkel en Rodenrijs is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,570 mensen per vierkante kilometer en 680 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Berkel Dorp zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 180 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Berkel en Rodenrijs on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.