De gemiddelde vierkantemeterprijs in Bloemenbuurt is € 3,050/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Bloemenbuurt
-0.4%
Het percentage mensen tussen de 0 tot 15 jaar in Bloemenbuurt is
25%
De prijzen van huizen in Bloemenbuurt zijn het afgelopen jaar verminderd met
-6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Bloemenbuurt.

Als je investeert in een huis in Bloemenbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis verminderde het afgelopen jaar met -6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,050 per vierkante meter. Hiermee doet Bloemenbuurt het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Lansingerland. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,316 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bloemenbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Bloemenbuurt in Berkel en Rodenrijs?

Een huis kopen in Bloemenbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bloemenbuurt in Berkel en Rodenrijs.

In de wijk Bloemenbuurt in Berkel en Rodenrijs is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,934 mensen per vierkante kilometer en 315 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Bloemenbuurt zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 160 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 22% tussen de 25 tot 45 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Berkel en Rodenrijs on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.