De gemiddelde vierkantemeterprijs in Bonfut is € 0/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Bonfut
4.5%
Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in Bonfut is
21%
De prijzen van huizen in Bonfut zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Bonfut.

Als je een huis koopt in Bonfut zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Bonfut het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Lansingerland. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,316 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bonfut achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Bonfut in Berkel en Rodenrijs?

Een huis kopen in Bonfut is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bonfut in Berkel en Rodenrijs.

In de wijk Bonfut in Berkel en Rodenrijs is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,709 inwoners per vierkante kilometer en 70 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Bonfut zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 16% tussen de 25 tot 45 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Berkel en Rodenrijs on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.