De lokale woningmarkt in Overbuurtse Polder.

Als woningbezitter in Overbuurtse Polder zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 53.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,311 per vierkante meter. Hiermee doet Overbuurtse Polder het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Lansingerland. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,287 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Overbuurtse Polder voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Overbuurtse Polder in Bleiswijk?

Een huis kopen in Overbuurtse Polder is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Overbuurtse Polder in Bleiswijk.

In de buurt Overbuurtse Polder in Bleiswijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 84 mensen per vierkante kilometer en 270 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Overbuurtse Polder zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 120 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 25 tot 45 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bleiswijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.