Berkel en Rodenrijs is een gezellig dorp in de provincie Zuid-Holland. Het ligt in de gemeente Lansingerland en is omringd door prachtige natuur, zoals het Groene Hart en de Rottemeren. Hierdoor is het een ideale plek voor liefhebbers van wandelen en fietsen.

In het centrum vind je diverse winkels, restaurants en cafés, waardoor je je niet snel zult vervelen. Ook zijn er verschillende scholen en sportverenigingen in de omgeving, wat het een fijne plek maakt voor gezinnen met kinderen.

Het openbaar vervoer is goed geregeld met een eigen treinstation en diverse busverbindingen. Bovendien ligt het dorp dichtbij de snelwegen A12 en A13, waardoor je snel in omliggende steden zoals Rotterdam en Den Haag bent.

Kortom, Berkel en Rodenrijs biedt een prettige woonomgeving met een dorps karakter, goede voorzieningen en een mooie natuur. Een ideale plek om je thuis te voelen en te genieten van alles wat het te bieden heeft.

Ontdek de Walter Aankoopservice in Berkel en Rodenrijs! Onze data-analisten kennen de exacte waarde van elke woning en weten precies hoeveel je moet bieden. Walter helpt je bij elke stap die je moet nemen om jouw droomhuis te kopen. Met onze datagedreven aanpak en persoonlijke ondersteuning, wordt het vinden van jouw perfecte woning in Berkel en Rodenrijs een fluitje van een cent. Laat je verrassen door de kracht van Walter en ervaar hoe eenvoudig en stressvrij het aankoopproces kan zijn. Kies voor Walter Aankoopservice en maak jouw woondromen waar!

De vastgoedmarkt in Berkel en Rodenrijs is dynamisch. In het afgelopen kwartaal zijn er 216 woningen verkocht, vergeleken met 279 in het voorgaande kwartaal. De gemiddelde transactieprijs is gestegen van 589.635 euro naar 517.789 euro, terwijl de gemiddelde transactieprijs per vierkante meter daalde van 4.480 euro naar 4.281 euro. De gemiddelde vraagprijs ging van 564.387 euro naar 514.687 euro, en de gemiddelde vraagprijs per vierkante meter steeg licht van 4.222 euro naar 4.244 euro. De gemiddelde verkoopprijs ligt ongeveer 1,0% onder de vraagprijs. De gemiddelde WOZ-waarde is gestegen van 404.094 euro in 2022 naar 480.707 euro in 2023.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Berkel en Rodenrijs on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.