De lokale woningmarkt in Prisma.

Als je investeert in een huis in Prisma zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Prisma het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Lansingerland. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,287 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Prisma achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Prisma in Bleiswijk?

Een huis kopen in Prisma is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Prisma in Bleiswijk.

In de wijk Prisma in Bleiswijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 0 mensen per vierkante kilometer en 5 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Prisma zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 0% tussen de 25 tot 45 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bleiswijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.