De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Waag is € 3,876/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Waag
3.8%
Het percentage inwoners tussen de 15 tot 25 jaar in De Waag is
42%
De woningwaardes in De Waag zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
22.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in De Waag.

Met een woning in De Waag zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 22.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,876 per vierkante meter. Hiermee doet De Waag het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Leeuwarden. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,768 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Waag voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Waag in Leeuwarden?

Een huis kopen in De Waag is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Waag in Leeuwarden.

In de buurt De Waag in Leeuwarden is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,841 inwoners per vierkante kilometer en 755 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in De Waag zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 2% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 34% tussen de 25 tot 45 jaar en 6% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leeuwarden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.