De gemiddelde prijs per vierkante meter in Hollanderwijk is € 2,539/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Hollanderwijk
8.3%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Hollanderwijk is
26%
De huizenprijzen in Hollanderwijk zijn het afgelopen jaar gezakt met
-2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Hollanderwijk.

Als je woningbezitter wordt in Hollanderwijk zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs zakte het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,539 per vierkante meter. Hiermee doet Hollanderwijk het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Leeuwarden. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,764 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Hollanderwijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Hollanderwijk in Leeuwarden?

Een huis kopen in Hollanderwijk is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hollanderwijk in Leeuwarden.

In de buurt Hollanderwijk in Leeuwarden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,450 bewoners per vierkante kilometer en 1,140 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Hollanderwijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 190 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 24% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leeuwarden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.