De gemiddelde prijs per vierkante meter in Gerard Dou is € 2,587/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Gerard Dou
0.1%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Gerard Dou is
29%
De woningprijzen in Gerard Dou zijn het afgelopen jaar toegenomen met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Gerard Dou.

Met een woning in Gerard Dou zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,587 per vierkante meter. Hiermee doet Gerard Dou het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Leeuwarden. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,764 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Gerard Dou achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Gerard Dou in Leeuwarden?

Een huis kopen in Gerard Dou is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Gerard Dou in Leeuwarden.

In de buurt Gerard Dou in Leeuwarden is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 10,531 inwoners per vierkante kilometer en 715 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Gerard Dou zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 205 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leeuwarden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.