De gemiddelde prijs per vierkante meter in Huizum-Dorp is € 3,180/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Huizum-Dorp
0.8%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Huizum-Dorp is
28%
De huizenprijzen in Huizum-Dorp zijn het afgelopen jaar gestegen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Huizum-Dorp.

Met een woning in Huizum-Dorp zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,180 per vierkante meter. Hiermee doet Huizum-Dorp het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Leeuwarden. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,764 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Huizum-Dorp achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Huizum-Dorp in Leeuwarden?

Een huis kopen in Huizum-Dorp is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Huizum-Dorp in Leeuwarden.

In de buurt Huizum-Dorp in Leeuwarden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,620 inwoners per vierkante kilometer en 490 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Huizum-Dorp zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 145 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leeuwarden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.