De gemiddelde vierkantemeterprijs in Huizum-Badweg is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Huizum-Badweg is
48%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Huizum-Badweg.

Als je een huis koopt in Huizum-Badweg zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Huizum-Badweg het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Leeuwarden. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,768 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Huizum-Badweg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Huizum-Badweg in Leeuwarden?

Een huis kopen in Huizum-Badweg is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Huizum-Badweg in Leeuwarden.

In de wijk Huizum-Badweg in Leeuwarden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 656 inwoners per vierkante kilometer en 125 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Huizum-Badweg zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 20% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leeuwarden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.