De gemiddelde vierkantemeterprijs in Fortuinwijk-Zuid is € 3,980/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Fortuinwijk-Zuid
3.5%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Fortuinwijk-Zuid is
33%
De huizenprijzen in Fortuinwijk-Zuid zijn het afgelopen jaar verminderd met
-2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Fortuinwijk-Zuid.

Als je een huis koopt in Fortuinwijk-Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs verminderde het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,980 per vierkante meter. Hiermee doet Fortuinwijk-Zuid het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Leiden. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,797 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Fortuinwijk-Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Fortuinwijk-Zuid in Leiden?

Een huis kopen in Fortuinwijk-Zuid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Fortuinwijk-Zuid in Leiden.

In de wijk Fortuinwijk-Zuid in Leiden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,328 inwoners per vierkante kilometer en 1,145 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Fortuinwijk-Zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 205 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 24% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leiden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.