De gemiddelde vierkantemeterprijs in Levendaal-West is € 6,136/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Levendaal-West
11.8%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Levendaal-West is
39%
De woningprijzen in Levendaal-West zijn het afgelopen jaar toegenomen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Levendaal-West.

Als bezitter van een huis in Levendaal-West zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,136 per vierkante meter. Hiermee doet Levendaal-West het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Leiden. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,797 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Levendaal-West voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Levendaal-West in Leiden?

Een huis kopen in Levendaal-West is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Levendaal-West in Leiden.

In de wijk Levendaal-West in Leiden is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 10,667 bewoners per vierkante kilometer en 700 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Levendaal-West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 75 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 7% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 21% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leiden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.