De gemiddelde prijs per vierkante meter in Warande is € 3,669/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Warande
4.8%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Warande is
40%
De huizenprijzen in Warande zijn het afgelopen jaar gestegen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Warande.

Met een woning in Warande zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,669 per vierkante meter. Hiermee doet Warande het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Lelystad. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 3,071 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Warande voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Warande in Lelystad?

Een huis kopen in Warande is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Warande in Lelystad.

In de buurt Warande in Lelystad is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 261 inwoners per vierkante kilometer en 635 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Warande zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 345 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 27% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 5% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Lelystad on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.