De lokale woningmarkt in Verspreide huizen Bemmel.

Als je investeert in een huis in Verspreide huizen Bemmel zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Bemmel het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Lingewaard. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,423 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Bemmel achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Bemmel in Bemmel?

Een huis kopen in Verspreide huizen Bemmel is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Bemmel in Bemmel.

In de wijk Verspreide huizen Bemmel in Bemmel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 39 mensen per vierkante kilometer en 100 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen Bemmel zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 50 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bemmel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.