De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Het Zand.

Als je een huis koopt in Verspreide huizen Het Zand zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 35.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,230 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Het Zand het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Lingewaard. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,423 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Het Zand voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Het Zand in Huissen?

Een huis kopen in Verspreide huizen Het Zand is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Het Zand in Huissen.

In de wijk Verspreide huizen Het Zand in Huissen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 450 inwoners per vierkante kilometer en 520 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Het Zand zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 245 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huissen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.