De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen Het Veen en Grote Veld is € 0/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Het Veen en Grote Veld
0.0%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Verspreide huizen Het Veen en Grote Veld is
28%
De woningprijzen in Verspreide huizen Het Veen en Grote Veld zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Verspreide huizen Het Veen en Grote Veld.

Als je woningbezitter wordt in Verspreide huizen Het Veen en Grote Veld zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Het Veen en Grote Veld het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Lochem. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,674 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Het Veen en Grote Veld achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Het Veen en Grote Veld in Lochem?

Een huis kopen in Verspreide huizen Het Veen en Grote Veld is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Het Veen en Grote Veld in Lochem.

In de buurt Verspreide huizen Het Veen en Grote Veld in Lochem is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 42 bewoners per vierkante kilometer en 160 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Verspreide huizen Het Veen en Grote Veld zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Lochem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.