De gemiddelde vierkantemeterprijs in Verspreide huizen Klein Dochteren is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Verspreide huizen Klein Dochteren is
25%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Klein Dochteren.

Als je een huis koopt in Verspreide huizen Klein Dochteren zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Klein Dochteren het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Lochem. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,674 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Klein Dochteren achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Klein Dochteren in Lochem?

Een huis kopen in Verspreide huizen Klein Dochteren is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Klein Dochteren in Lochem.

In de wijk Verspreide huizen Klein Dochteren in Lochem is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 24 inwoners per vierkante kilometer en 115 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Klein Dochteren zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 35 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Lochem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.