De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zuiderenk is € 3,009/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Zuiderenk
6.9%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Zuiderenk is
23%
De woningprijzen in Zuiderenk zijn het afgelopen jaar toegenomen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Zuiderenk.

Als je investeert in een huis in Zuiderenk zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,009 per vierkante meter. Hiermee doet Zuiderenk het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Lochem. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,674 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zuiderenk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zuiderenk in Lochem?

Een huis kopen in Zuiderenk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zuiderenk in Lochem.

In de wijk Zuiderenk in Lochem is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,679 mensen per vierkante kilometer en 1,755 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Zuiderenk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 610 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Lochem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.