De lokale woningmarkt in Brachterbeek.

Als woningbezitter in Brachterbeek zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,870 per vierkante meter. Hiermee doet Brachterbeek het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Maasgouw. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 11.0% tot € 2,723 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Brachterbeek voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Brachterbeek in Maasbracht?

Een huis kopen in Brachterbeek is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Brachterbeek in Maasbracht.

In de buurt Brachterbeek in Maasbracht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,147 mensen per vierkante kilometer en 505 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Brachterbeek zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 185 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maasbracht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.