De gemiddelde vierkantemeterprijs in Nieuwe waterweg is € 0/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Nieuwe waterweg
-1.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Nieuwe waterweg is
86%
De prijzen van huizen in Nieuwe waterweg zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Nieuwe waterweg.

Als je investeert in een huis in Nieuwe waterweg zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Nieuwe waterweg het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Maassluis. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,365 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Nieuwe waterweg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Nieuwe waterweg in Maassluis?

Een huis kopen in Nieuwe waterweg is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nieuwe waterweg in Maassluis.

In de wijk Nieuwe waterweg in Maassluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 177 mensen per vierkante kilometer en 25 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Nieuwe waterweg zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 0% tussen de 15 tot 25 jaar en 0% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maassluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.