De gemiddelde vierkantemeterprijs in Sluispolder Oost is € 3,468/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Sluispolder Oost
0.2%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Sluispolder Oost is
30%
De huizenprijzen in Sluispolder Oost zijn het afgelopen jaar gestegen met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Sluispolder Oost.

Als je investeert in een huis in Sluispolder Oost zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,468 per vierkante meter. Hiermee doet Sluispolder Oost het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Maassluis. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,365 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Sluispolder Oost achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Sluispolder Oost in Maassluis?

Een huis kopen in Sluispolder Oost is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Sluispolder Oost in Maassluis.

In de wijk Sluispolder Oost in Maassluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,702 mensen per vierkante kilometer en 1,640 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Sluispolder Oost zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 540 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maassluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.