De gemiddelde vierkantemeterprijs in Boschpoort is € 3,306/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Boschpoort
8.8%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Boschpoort is
24%
De huizenprijzen in Boschpoort zijn het afgelopen jaar gestegen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Boschpoort.

Als bezitter van een huis in Boschpoort zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,306 per vierkante meter. Hiermee doet Boschpoort het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Maastricht. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Boschpoort voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Boschpoort in Maastricht?

Een huis kopen in Boschpoort is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Boschpoort in Maastricht.

In de wijk Boschpoort in Maastricht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,625 bewoners per vierkante kilometer en 875 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Boschpoort zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 200 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.