De gemiddelde prijs per vierkante meter in Boschstraatkwartier is € 3,472/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Boschstraatkwartier
5.7%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Boschstraatkwartier is
37%
De woningprijzen in Boschstraatkwartier zijn het afgelopen jaar gezakt met
-4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Boschstraatkwartier.

Als woningbezitter in Boschstraatkwartier zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs zakte het afgelopen jaar met -4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,472 per vierkante meter. Hiermee doet Boschstraatkwartier het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Maastricht. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Boschstraatkwartier achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Boschstraatkwartier in Maastricht?

Een huis kopen in Boschstraatkwartier is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Boschstraatkwartier in Maastricht.

In de buurt Boschstraatkwartier in Maastricht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,611 mensen per vierkante kilometer en 1,295 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Boschstraatkwartier zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 75 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 3% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 26% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.