De gemiddelde prijs per vierkante meter in Brusselsepoort is € 3,217/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Brusselsepoort
3.5%
Het percentage mensen tussen de 15 tot 25 jaar in Brusselsepoort is
40%
De huizenprijzen in Brusselsepoort zijn het afgelopen jaar gestegen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Brusselsepoort.

Als woningbezitter in Brusselsepoort zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,217 per vierkante meter. Hiermee doet Brusselsepoort het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Maastricht. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Brusselsepoort voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Brusselsepoort in Maastricht?

Een huis kopen in Brusselsepoort is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Brusselsepoort in Maastricht.

In de buurt Brusselsepoort in Maastricht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,415 mensen per vierkante kilometer en 5,050 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Brusselsepoort zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 425 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 6% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 23% tussen de 25 tot 45 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.