De gemiddelde prijs per vierkante meter in Campagne is € 3,440/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Campagne
3.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Campagne is
46%
De prijzen van woningen in Campagne zijn het afgelopen jaar gegroeid met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Campagne.

Als woningbezitter in Campagne zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,440 per vierkante meter. Hiermee doet Campagne het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Maastricht. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Campagne achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Campagne in Maastricht?

Een huis kopen in Campagne is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Campagne in Maastricht.

In de buurt Campagne in Maastricht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,187 mensen per vierkante kilometer en 615 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Campagne zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 115 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 8% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.