De gemiddelde prijs per vierkante meter in Heugemerveld is € 3,239/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Heugemerveld
6.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Heugemerveld is
26%
De woningwaardes in Heugemerveld zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Heugemerveld.

Als woningbezitter in Heugemerveld zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,239 per vierkante meter. Hiermee doet Heugemerveld het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Maastricht. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Heugemerveld voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Heugemerveld in Maastricht?

Een huis kopen in Heugemerveld is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Heugemerveld in Maastricht.

In de buurt Heugemerveld in Maastricht is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,605 mensen per vierkante kilometer en 1,660 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Heugemerveld zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 330 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 23% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.