De gemiddelde prijs per vierkante meter in Kommelkwartier is € 4,806/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kommelkwartier
1.5%
Het percentage bewoners tussen de 15 tot 25 jaar in Kommelkwartier is
32%
De woningwaardes in Kommelkwartier zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Kommelkwartier.

Als je woningbezitter wordt in Kommelkwartier zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,806 per vierkante meter. Hiermee doet Kommelkwartier het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Maastricht. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kommelkwartier voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Kommelkwartier in Maastricht?

Een huis kopen in Kommelkwartier is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kommelkwartier in Maastricht.

In de buurt Kommelkwartier in Maastricht is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,687 bewoners per vierkante kilometer en 1,615 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Kommelkwartier zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 110 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 3% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 25% tussen de 25 tot 45 jaar en 26% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.