De gemiddelde prijs per vierkante meter in Limmel is € 2,407/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Limmel
2.9%
Het percentage mensen tussen de 15 tot 25 jaar in Limmel is
31%
De waarde van woningen in Limmel zijn het afgelopen jaar gezakt met
-4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Limmel.

Als woningbezitter in Limmel zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning zakte het afgelopen jaar met -4.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,407 per vierkante meter. Hiermee doet Limmel het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Maastricht. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Limmel achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Limmel in Maastricht?

Een huis kopen in Limmel is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Limmel in Maastricht.

In de buurt Limmel in Maastricht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,638 mensen per vierkante kilometer en 985 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Limmel zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 220 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 21% tussen de 25 tot 45 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.