De gemiddelde vierkantemeterprijs in Malberg is € 2,962/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Malberg
4.9%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Malberg is
30%
De woningprijzen in Malberg zijn het afgelopen jaar verminderd met
-1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Malberg.

Als je een huis koopt in Malberg zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs verminderde het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,962 per vierkante meter. Hiermee doet Malberg het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Maastricht. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Malberg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Malberg in Maastricht?

Een huis kopen in Malberg is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Malberg in Maastricht.

In de wijk Malberg in Maastricht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,994 inwoners per vierkante kilometer en 2,645 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Malberg zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 715 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.