De gemiddelde vierkantemeterprijs in Pottenberg is € 2,758/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Pottenberg
8.7%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Pottenberg is
27%
De huizenprijzen in Pottenberg zijn het afgelopen jaar gestegen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Pottenberg.

Als je investeert in een huis in Pottenberg zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,758 per vierkante meter. Hiermee doet Pottenberg het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Maastricht. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Pottenberg gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Pottenberg in Maastricht?

Een huis kopen in Pottenberg is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Pottenberg in Maastricht.

In de wijk Pottenberg in Maastricht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,977 mensen per vierkante kilometer en 1,295 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Pottenberg zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 390 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.