De gemiddelde prijs per vierkante meter in Sint Maartenspoort is € 4,721/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Sint Maartenspoort
4.6%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Sint Maartenspoort is
28%
De woningwaardes in Sint Maartenspoort zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
29.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Sint Maartenspoort.

Als je woningbezitter wordt in Sint Maartenspoort zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 29.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,721 per vierkante meter. Hiermee doet Sint Maartenspoort het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Maastricht. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Sint Maartenspoort voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Sint Maartenspoort in Maastricht?

Een huis kopen in Sint Maartenspoort is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Sint Maartenspoort in Maastricht.

In de buurt Sint Maartenspoort in Maastricht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,304 bewoners per vierkante kilometer en 1,075 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Sint Maartenspoort zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 130 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 7% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 28% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.