De gemiddelde prijs per vierkante meter in Wyckerpoort is € 3,784/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Wyckerpoort
3.6%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Wyckerpoort is
27%
De waarde van woningen in Wyckerpoort zijn het afgelopen jaar opgelopen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Wyckerpoort.

Als woningbezitter in Wyckerpoort zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,784 per vierkante meter. Hiermee doet Wyckerpoort het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Maastricht. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Wyckerpoort voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Wyckerpoort in Maastricht?

Een huis kopen in Wyckerpoort is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Wyckerpoort in Maastricht.

In de buurt Wyckerpoort in Maastricht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,225 mensen per vierkante kilometer en 2,350 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Wyckerpoort zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 315 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 8% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 21% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.