De lokale huizenmarkt in Veghel Zuid 1.

Als bezitter van een huis in Veghel Zuid 1 zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,787 per vierkante meter. Hiermee doet Veghel Zuid 1 het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Meierijstad. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,421 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Veghel Zuid 1 voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Veghel Zuid 1 in Veghel?

Een huis kopen in Veghel Zuid 1 is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Veghel Zuid 1 in Veghel.

In de wijk Veghel Zuid 1 in Veghel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,255 bewoners per vierkante kilometer en 655 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Veghel Zuid 1 zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 180 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veghel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.