De gemiddelde vierkantemeterprijs in Oosterpark is € 2,689/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Oosterpark
-1.0%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Oosterpark is
23%
De woningprijzen in Oosterpark zijn het afgelopen jaar toegenomen met
16.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Oosterpark.

Als je investeert in een huis in Oosterpark zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 16.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,689 per vierkante meter. Hiermee doet Oosterpark het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Midden-Groningen. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 2,635 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Oosterpark voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Oosterpark in Hoogezand?

Een huis kopen in Oosterpark is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oosterpark in Hoogezand.

In de wijk Oosterpark in Hoogezand is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,694 mensen per vierkante kilometer en 255 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Oosterpark zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 90 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hoogezand on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.