De gemiddelde prijs per vierkante meter in Westerpark is € 2,316/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Westerpark
9.9%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Westerpark is
25%
De huizenprijzen in Westerpark zijn het afgelopen jaar gestegen met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Westerpark.

Met een woning in Westerpark zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,316 per vierkante meter. Hiermee doet Westerpark het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Midden-Groningen. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 2,631 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Westerpark achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Westerpark in Hoogezand?

Een huis kopen in Westerpark is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Westerpark in Hoogezand.

In de buurt Westerpark in Hoogezand is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,168 inwoners per vierkante kilometer en 490 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Westerpark zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 125 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hoogezand on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.