De gemiddelde prijs per vierkante meter in Magrietpark is € 2,352/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Magrietpark
5.6%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Magrietpark is
27%
De woningwaardes in Magrietpark zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Magrietpark.

Als je woningbezitter wordt in Magrietpark zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,352 per vierkante meter. Hiermee doet Magrietpark het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Midden-Groningen. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 2,635 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Magrietpark voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Magrietpark in Sappemeer?

Een huis kopen in Magrietpark is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Magrietpark in Sappemeer.

In de buurt Magrietpark in Sappemeer is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,577 bewoners per vierkante kilometer en 925 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Magrietpark zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 295 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Sappemeer on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.