De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen Langeweg is € 0/m²

Gemiddeld is er flink onderboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Langeweg
-6.7%
Het percentage bewoners tussen de 15 tot 25 jaar in Verspreide huizen Langeweg is
17%
De prijzen van woningen in Verspreide huizen Langeweg zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Verspreide huizen Langeweg.

Als je woningbezitter wordt in Verspreide huizen Langeweg zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Langeweg het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Moerdijk. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 11.0% tot € 3,304 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Langeweg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Langeweg in Langeweg?

Een huis kopen in Verspreide huizen Langeweg is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Langeweg in Langeweg.

In de buurt Verspreide huizen Langeweg in Langeweg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 24 bewoners per vierkante kilometer en 85 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Verspreide huizen Langeweg zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 35 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 25 tot 45 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Langeweg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.